29 Απρ 2009

Μαζί για την ελπίδα - Μεγάλη Δικοινοτική Πρωτομαγιάτικη Εκδήλωση




Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ


Την Παρασκευή 1η του Μάη, Η Πλατφόρμα της Ειρήνης διοργανώνει μεγάλη δικοινοτική εκδήλωση για να τιμήσει την ημέρα των αγώνων των εργαζομένων και για να διακηρύξει την προσήλωσή της στο στόχο της επανένωσης της Κύπρου.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην τάφρο που βρίσκεται μέσα στο χώρο της νεκρής ζώνης του Λήδρα Πάλας, στις 6.30 μ. μ. Θα περιλαμβάνει σύντομες ομιλίες και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με ελληνοκυπριακά, τουρκοκυπριακά και δικοινοτικά σύνολα και συγκροτήματα (Δικοινοτική Χορωδία, Χατζημάικ, POTS, Αντρούλλα Σιάτη, κουρδικό συγκρότημα, 2 συγκροτήματα λάτιν). Παρουσιαστές της εκδήλωσης θα είναι η Πόπη Αβραάμ και ο Χαλίλ Πασιά.


Η Πλατφόρμα Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων Εκπαιδευτικών «Ενωμένη Κύπρος», η οποία είναι μια από τις πολλές οργανώσεις που συμμετέχουν στη δικοινοτική Πλατφόρμα της Ειρήνης, καλεί όλους να δώσουν το παρόν τους στην εκδήλωση. Η «Ενωμένη Κύπρος» θεωρεί ότι η μαζική συμμετοχή στην εκδήλωση τόσο των εργαζομένων, όσον και της νεολαίας του τόπου μας, θα υπογραμμίσει τη βούληση όλων των Κυπρίων για ενότητα μπροστά στις δύσκολες διεθνείς οικονομικές συνθήκες, αλλά και την αποφασιστικότητά μας για μια λύση που να επανενώσει σύντομα το νησί και τους ανθρώπους του.


Πλατφόρμα Ε/κυπρίων και Τ/κυπρίων Εκπαιδευτικών
«Ενωμένη Κύπρος»
μέλος της παγκύπριας Πλατφόρμας Ειρήνης

2 σχόλια:

  1. ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΧΙ! ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΩΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ!

    Aπό τη στήλη του Κ. Κωνσταντίνου στον Πολίτη, 29-4-09.Αξίζει να το δείτε.
    Τι έλεγε το SMS; Σας το παρουσιάζουμε αυτολεξεί: "Η παρουσία όλων μας στο Λήδρα Ππάλας (σ.σ. τα δύο "π" είναι του συντάκτη του, θα σύγχυσε φαίνεται το "Πάλας" με την "Ππάλα" του κρεοπώλη) για την Επέτειο του
    Ο Χ Ι τιμά τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας, την πατρίδα μας και την μνήμη του μεγάλου ηγέτη Τάσσου Παπαδόπουλου. Δώσε βροντερό παρόν". Και η υπογραφή: "Ζαχαρίας Κουλίας".
    !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλοι και συντρόφοι

    Στην νεκροφιλία απαντούμε με
    διαμαρτυρία-συναυλία
    Για την ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ
    ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή