27 Φεβ 2010

Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς του Λυκείου Αγίας Φυλάξεως Λεμεσού




Μέσα στα πλαίσια συνέχισης και προώθησης του στόχου της χρονιάς "Καλλιέργεια κουλτούρας ειρηνικής συμβίωσης Ε/Κ και Τ/Κ" το Λύκειο Αγίας Φυλάξεως στη Λεμεσό διοργάνωσε την Πέμπτη(25-2-2010) 2ωρη εκδήλωση με τίτλο "Πορευόμαστε μαζί για ένα ειρηνικό μέλλον".

Στην εκδήλωση έγινε παρουσίαση του βιβλίου "ΑΓΝΟΗΘΕΝΤΕΣ 1974" του Πανίκου Νεοκλέους από τον ίδιο το συγγραφέα,καθώς επίσης και από τους Γιάννη Μαραθεύτη και Φετχί Ακιντζί.Το πρόγραμμα περιλάμβανε επίσης συζήτηση και καλλιτεχνικό μέρος.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα που δημιούργησαν τα ίδια τα παιδιά με την Φιλόλογό τους, Εύα Νεοκλέους στη διεύθυνση
Τέτοιες πρωτοβουλίες δίνουν ελπίδα και δύναμη σε όλους μας! Συγχαρητήρια και πάλι!

5 σχόλια:

  1. Eυχαριστούμε για την αναδημοσίευση και προβολή της εκδήλωσης του σχολείου μας.
    Το ιστολόγιό της τάξης μας,κυρίως, δημιουργήθηκε για το μάθημα των Ν.Ελληνικών,ωστόσο,προβάλλουμε σ΄αυτό και τις δραστηριότητες/εκδηλώσεις του σχολείου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η προωτοβουλία σας θα πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές. Μπράβο σας. Θα θέλαμε, αν μπορείτε, να στείλετε μια μικρή παρουσίαση τόσο του ιστολογίου όσο και της εκδήλωσης που οργανώσατε στο σχολείο σας για να δημοσιευτεί στο επόμενο έντυπο της Πλατφόρμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κύριος τίτλος σας είναι: ''Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς''.
    Που είναι τα συγχαρητήρια προς τους τρεις άλλους κύριους πρωταγωνιστές; Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να γίνει αυτή η εκδήλωση.
    Παράλειψη ή σκοπιμότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σίγουρα παράλειψη είναι,δε νομίζω σ΄αυτό το ιστολόγιο να υπήρχε πρόθεση να μην αναφερθούν στους 3 κύριους πρωταγωνιστές της εκδήλωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρόκειται περί παράλειψης. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να μην δοθούν συγχαρητήρια σ΄αυτούς τους ανθρώπους, που έχουν την διάθεση και την τόλμη να επισκέπτονται σχολεία και να μοιράζονται τις εμπειρίες τους. Δόθηκε απλώς έμφαση στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, χωρίς τους οποίους αυτή η εκδήλωση δεν θα γινόταν καν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή