13 Νοε 2009

"ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ: ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ"





Φίλοι και φίλες της Πλατφόρμας,


αναλαμβάνουμε μια νέα πρωτοβουλία τις επόμενες μέρες στην οποία πιστεύουμε θα χαρείτε να συμμετάσχετε.


Σε δημόσια, δικοινοτική συζήτηση θα μιλήσει η γνωστή Ελληνίδα ακαδημαϊκός Άννα Φραγκουδάκη μαζί με τον επίσης γνωστό Τ/κ ακαδημαϊκό Μπιρικίμ Οζκγιούρ. Θέμα των διαλέξεων: “Μύθοι και Προκαταλήψεις στην Παιδεία: αναζητώντας τις αλήθειες των άλλων”.

Η δραστηριότητα αυτή αποτελεί μέρος της όλης δράσης της Πλατφόρμας να φέρει κοντά Τ/κ και Ε/κ κεπαιδευτικούς, μαθητές, φοιτητές και σπουδαστές, να προωθήσει την παιδεία της συμφιλίωσης και την ειρηνική λύση του Κυπριακού.

Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου στις 7 μέχρι τις 9 το βράδυ στην Πύλη Αμμοχώστου και θα υπάρχει αυτόματη διερμηνεία.
Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν μαζί με την Πλατφόρμα, το ΙΚΜΕ (Ίδρυμα Κοινωνικοπολιτικών Μελετών), το Friedrich – Ebert- Stiftung και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν εκπρόσωποι της ΚΤΟΣ (Συντεχνία Τ/κ Εκπαιδευτικών Δημοτικής Εκπαίδευσης), της ΚΤΟΕΟΣ (Συντεχνία Τ/κ Εκπαιδευτικών Μέσης Εκπαίδευσης), ο κ. Τ. Χατζηδημητρίου εκ μέρους του ΙΚΜΕ και η κα. Καμιναρά εκ μέρους της Aντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο.


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς από το συντονιστικό της Πλατφόρμας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου