1 Σεπ 2009

Διεκδικούμε την επανένωση

Διεκδικούμε την επανένωση σήμερα στις 18.00 στην Πλατεία Ελευθερίας (για περισσότερες πληροφορίες δες προηγούμενες αναρτήσεις της Πλατφόρμας) και αύριο στο γήπεδο του Ορφέα.



Πλατφόρμα Ελληνοκυπρίων
και Τουρκοκυπρίων εκπαιδευτικών
«Ενωμένη Κύπρος»


Λευκωσία, 30 Αυγούστου 2009




Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


Στήριξη και συμμετοχή στη δικοινοτική εκδήλωση
που διοργανώνουν ΠΕΟ και DEV-IS για την Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης




Η κινητοποίηση για την Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης είναι ένα ιδιαίτερο χρέος για τις συνδικαλιστικές οργανώσεις. Οι εργάτες σε όλο τον κόσμο, έχοντας επίγνωση του γεγονότος ότι η τάξη τους είναι το πρώτο θύμα κάθε πολέμου, υπογραμμίζουν με διάφορες δραστηριότητες τη σημασία της ειρήνης κάθε 1η Σεπτεμβρίου.

Στην Κύπρο, η ιδιαιτερότητα της κατάστασης διαχωρισμού που υπάρχει, προσδίδει σ’ αυτή την ημέρα ένα επιπλέον χαρακτήρα προσπάθειας για ξεπέρασμα της διαίρεσης, τόσο στο έδαφος με το στόχο της λύσης του Κυπριακού, όσο και στις ψυχές και στα μυαλά των ανθρώπων, με την ανάληψη κοινών δικοινοτικών πρωτοβουλιών.

Ως Πλατφόρμα αναγνωρίζουμε ότι αυτόν ακριβώς το χαρακτήρα έχει η κοινή εκδήλωση της ΠΕΟ και της DEV-IS. Γι’ αυτό και καλούμε όλους να ενισχύσουν με την παρουσία τους τον εορτασμό των δύο συνδικαλιστικών οργανώσεων, την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, στις 8.00 μ. μ., στον κήπο Χρυσαλινιώτισσας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου