7 Ιουλ 2009

Περιοδικό Λυκείου Βεργίνας - Στόχοι της χρονιάς



Η χρονιά που μας πέρασε, με όλες τις προκλήσεις που είχαν να αντιμετωπίσουν εκπαιδευτικοί και μαθητές, ήταν σίγουρα δύσκολη από πολλές απόψεις, αλλά η αίσθηση που άφησε είναι ότι "κάτι κινήθηκε" επιτέλους. Μπορεί πολλοί από εμάς - και δικαιολογημένα - να νιώθουμε απογοητευμένοι με την (μη) πρόοδο στην εκπαιδευτική μεταρρύθμιση. Ο διάλογος όμως που άρχισε (επιτέλους!) ανάμεσα σε εκπαιδευτικούς αλλά και στις αίθουσες διδασκαλίας, αλλά και οι πολλές δραστηριότητες κι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στα σχολεία αποτελούν σημάδι προόδου.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε τη δουλειά μαθητών και καθηγητών του Λυκείου Βεργίνας σχετικά με τους στόχους της περασμένης σχολικής χρονιάς. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν κι άλλοι εκπαιδευτικοί και μαθητές που εργάστηκαν προς αυτή την κατεύθυνση. Πολλές από τις δράσεις τους υπάρχουν ήδη στο έντυπο "Καλέμι". Είναι όμως σημαντικό να συγκεντρωθούν αν είναι δυνατό όλες οι δράσεις, ώστε να μπορούμε ως εκπαιδευτικοί να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες, να εμπλουτίσουμε και να συντονίσουμε τις δράσεις μας με τη νέα σχολική χρονιά.

Μπορείτε να στείλετε το σχετικό υλικό (είτε από το περιοδικό του σχολείου σας, είτε από συγκεκριμένες εκδηλώσεις, μαθήματα κλπ) στο email: tokalemi@spidernet.com.cy.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου