31 Μαΐ 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗ ΓΑΖΑ

ΩΡΑ: 5:30 μμ –Διασταύρωση Debenhams αστυνομικός σταθμός Λυκαβητού – πορεία στην πρεσβεία του Ισραήλ

Καταγγέλλουμε τη βάρβαρη επιδρομή του Ισραήλ ενάντια στο «Στόλο της Ελευθερίας» που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα. Ενεργώντας σαν κράτος πειρατής το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ επιτέθηκε στα διεθνή χωρικά ύδατα στα καράβια που μετέφεραν τη διεθνή αποστολή και δολοφόνησαν 16 άτομα, τραυμάτισαν δεκάδες άλλους, και συνέλαβαν όλους τους ακτιβιστές που συνόδευαν την ανθρωπιστική βοήθεια.

Το κράτος του Ισραήλ δείχνει για άλλη μια φορά ότι αγνοεί όλους τους διεθνείς κανόνες και επιβάλλει τη τρομοκρατία όχι μόνο στους Παλαιστίνιους που κρατά σε ομηρία εδώ και δυο χρόνια στη Γάζα αλλά και όσους τολμούν να εκφράσουν τη συμπαράσταση τους σε αυτούς.

Η ανοχή και η στήριξη που τους δίνει η «πολιτισμένη» Δύση έχει αποθρασύνει τους σιωνιστές για να φτάνουν σήμερα να κτυπούν μια διεθνή αποστολή από Βουλευτές, Ευρωβουλευτές, δημοσιογράφους, εκπροσώπους ανθρωπιστικών οργανώσεων, μη κυβερνητικών οργανώσεων που κουβαλούσαν αναπηρικά καθίσματα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Δυστυχώς σε αυτή τη γραμμή σύμπλευσης με το Ισραήλ ήταν και η απόφαση της κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας που απαγόρευσε στα καράβια να προσεγγίσουν τη Κύπρο. Είναι μια θέση που τους καθιστά όπως και τους υπόλοιπους Ευρωπαίους συνένοχους σε αυτό το απάνθρωπο έγκλημα, από το οποίο δεν απαλλάσσονται, όσες δικαιολογίες και αν χρησιμοποιούν περί εθνικού συμφέροντος.

Το έγκλημα αυτό δεν πρέπει να μείνει και πάλι ατιμώρητο

Καλούμε όλους σε εκδήλωση διαμαρτυρίας στις 5:30 μμ στη διασταύρωση Debenhams και αστυνομικού σταθμού Λυκαβητού και πορεία στην πρεσβεία του Ισραήλ για να καταδικάσουμε τη δολοφονικής επίθεση των σιωνιστών και για να απαιτήσουμε:

- Να αφεθούν αμέσως ελεύθεροι όλοι οι ακτιβιστές και τα καράβια του «Στόλου της Ελευθερίας»

- Να σταματήσει ο αποκλεισμός της Γάζας

- Να κλείσει η πρεσβεία των σιωνιστών δολοφόνων

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Την εκδήλωση καλούν η ΚΙΣΑ, η Εργατική Δημοκρατία, η Νεολαία Ενάντια στον Εθνικισμό, το περιοδικό Ανατροπή, ο Σύνδεσμος Κυπροκουρδικής φιλίας, σε συνεργασία με την Παλαιστινιακή κοινότητα Κύπρου και τουρκοκυπριακές οργανώσεις

Τηλ επικοινωνίας: Ντίνος Αγιομαμίτης 99698503 – Αθηνά Καρυάτη 99190164 - Δώρος Μιχαήλ 99405242

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου